top of page

 

Handelsbetingelser

 

Det er vigtig for os, at du som kunde får en god oplevelse, når du handler hos Nova Wine A/S. Du vil derfor altid være velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget eller blot søger yderligere information. Du skal være fyldt 18 år for at handle hos Novawine.dk.

Priser
Alle priser på novawine.dk er inkl. 25% moms og gældende afgifter.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, årgangsændringer, afgiftsændringer samt for udefrakommende pris- og valutaændringer.

 

Du kan bestille alle de varer, som findes på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på novawine.dk eller telefon +45 29 25 87 80.

 

Minimumsbestilling er 6 flasker.

Bemærk

I Nova Wine A/S er der ingen ekspeditionsgebyrer eller andre skjulte gebyrer. Vores vision er klar - vi vil levere kvalitetsvin til fornuftige og let gennemskuelige priser. Du vil derfor ikke opleve høje “førpriser” eller kæmpestore rabatter. Så få adgang til flotte vine til attraktive priser.


 

Betaling
Du kan betale med Betalingskort eller Mobilepay på tlf. 40 55 82 28.

Virksomheder kan efter nærmere aftale modtage faktura med 14 dages betalingsfrist.

 

 

 

 

 

 

Ved bestilling sender du det pågældende beløb til Erik Brink Pedersen på tlf. 40 55 82 28. Når vi har modtaget kvittering for beløbet, fremsender vi varen. Disse oplysninger står også anført i købsprocessen, når du accepterer købet i indkøbskurven og går til betaling.

 

Ønsker du at betale med kort, vælger du blot den betalingsform. Vi bruger en amerikansk betalingsløsning - Stripe - som har lave transaktionsomkostninger og er tæt integreret med vores webshop. Stripe er fortsat ret ukendt i Danmark, men er en virkelig god betalingsløsning.

 

Leveringsbetingelser
Nova Wine A/S leverer med fragtmand, hvor levering finder sted mellem kl. 8-16.

Skulle du ikke være hjemme har du mulighed for under betaling at vælge levering til anden adresse f.eks erhvervsadresse eller i "tilføj en bemærkning" at skrive, at fragtmanden må stille leverancen på et angivet sted på adressen f.eks. "må sættes i carport" (dette sker på eget ansvar).

Skal vinen leveres til en etageejendom, leverer chaufføren kun til husets hoveddør.

 

Leveringsomkostninger

Prisen for at få leveret sin vin er kr. 49,- (dog gratis fragt over kr. 1100,-)


Leveringstid
Din ordre vil normalt blive ekspederet og sendt samme dag, og senest 3 arbejdsdage efter bestilling. Er der specielle forhold eller andet vi skal vide til din bestilling, bedes du venligst tage direkte kontakt til os pr. telefon 70278780 eller på ordre@novawine.dk

Vejret i Danmark giver sjældent anledning til problemer, når vi skal levere vin til dig. Dog kan der være undtagelser ifa. hård frost eller ekstreme varmegrader. Måtte det være tilfældet, forbeholder Nova Wine A/S, sig retten til at trække leveringen til betingelserne for forsendelse af vin igen er forsvarlige. Dette vil dog aldrig komme på tale, uden du er informeret.


Reklamation
Venligst kontakt os omgående ved transportskade på telefon 70 27 87 80.
Ved andre reklamationer beder vi dig kontakte salgsafdelingen indenfor 3 dage efter modtagelse af varerne.
Du er forpligtet til straks og senest dagen efter levering at foretage kontrol af varen samt at undersøge denne for eventuelle mangler. Er en vare eller en vares emballage beskadiget ved ankomst, skal du STRAKS reklamere til os på tlf. 70 27 87 80, hvorefter vi vil afhjælpe fejlen så hurtigt som muligt. Reklameres der ikke rettidigt, bortfalder retten til at gøre mangler gældende.
Hvis der ikke er tid til at få varerne kontrolleret imens fragtmand er tilstede, så noter på fragtbrev / fragtkvitteringen, at varerne modtages med forbehold for transportskade. På denne måde vil det være muligt at få beskadigede varer godtgjort af transportfirmaet, alternativt hvis der intet noteres på fragtbrev er det ikke muligt at få godtgørelse herfor.


Fejl ved varen

Ofte er det kun den øvede smager, som kan detektere en "proppet" vin, men har man først bemærket fejlen, er det svært at abstrahere fra. Hvis en vin købt Nova Wine A/S skulle vise sig at have propsmag, bytter vi selvfølgelig flasken. Prop flasken til og medbring den, næste gang du handler vin hos os.


Returret
Du har 14 dages retur- / fortrydelsesret. Reklamationsretten er gældende i to år og reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter fejlen er konstateret.
Varerne bedes returneret i ubrudt original emballage og eventuelt beskyttende emballage.

Det er ikke muligt at sende varer retur uden en foregående aftale med Nova Wine A/S.

 

Oplysning om klagemulighed
Har vi leveret en vare eller service, som ikke har levet op til dine forventningerne, har du mulighed for at klage til et nyt fælles europæisk klagesystem kaldet ”ODR”
For at indsende din klage til ODR klik på følgende link (Online Dispute Resolution).

 


Kontaktinformationer
Nova Wine A/S
Skalhuse 32
DK-9240 Nibe
CVR: 37 03 19 25
Tlf.: +45 40 55 82 28
Email: ordre@novawine.dk

bottom of page