top of page
Duhr brothers

Duhr brothers

De to meget talentfulde brødre Max og Ben Duhr, der fører de stolte traditioner videre. Med stort held og dygtighed.

Barrigue Rouge

Barrigue Rouge

Barrique Pinot Noir er en flot og delikat vin, der med sin feminine elegance på mange måder kan minde om vellavet Bourgogne. Bouqueten i denne vin er nærmest et kapitel for sig selv. Vinen dufter ganske enkelt fantastisk og fortsætter længe med at udvikle nye dufte i glasset. Barrique Rouge har en fin frisk syre, som efterlader dig med indtrykket af klassisk vellavet europæisk Pinot Noir. Årlig produktion: 5.000 flasker.

Aly Duhr hvidvin

Aly Duhr hvidvin

Barrique Pinot Blanc er på alle måder en ekstraordinær vin. Flot bouquet med blomster, æbler og i særdeleshed fersken. Vinen har en flot indgang, blød og delikat, med masser af smag og fylde der afsluttes med en flot og lang finish.

Aly Duhr Monsalvat

Aly Duhr Monsalvat

DOMAINE ALY DUHR

Vinperler fra Luxembourg

 

Duhr familien har lavet vin i mere end 300 år, men domænet blev først grundlagt i 1872. Nu er det 5. generation - de to meget talentfulde brødre Max og Ben Duhr, der fører de stolte traditioner videre. Med stort held og dygtighed. Hvor andre producenter i området høster tidligt for at sikre årets produktion, høster Aly Duhr så sent som muligt. En senere høst giver nemlig mere smag og hvor mange straks presser saften ud af druerne, så snart de er høstet, lader Duhr nogle af sine vine få skindkontakt. Det er nærmest uhørt, da denne praksis normalt kun forbindes med rødvin. Udover en mere kraftfuld frugtsmag, belønnes vinen også med mere farve, og det gør vinen bedre egnet til at gemme. Det er således ikke uden grund, når vinskribenter rundt om i Europa kalder Duhr for frygt- og kompromisløs i sine produktionsmetoder. 
 

bottom of page