Domaine Alice Hartmann

Domaine Alice Hartmann

“Mousserende vin fra Alice Hartmann er forbavsende flot.” Der er altid en tendens til, at vi sammenligner andre landes mousserende vine med Champagne, hvilket normalt ikke er fair. Nu gør jeg det alligevel. Crémanten fra Luxembourg klarer sig fortræffeligt i sammenligningen.” Jørgen la Cour-Harbo, Nordjyske den 4. juni 2016

Alice Hartmann Cremant rose brut

Alice Hartmann Cremant rose brut

Alice Hartmann Crémant Brut Rosé imponerer med sin elegante laksefarve , sin enestående frugtagtig smag og dens overbevisende samlede resultat af topkvalitet. Et lille mesterværk. Nyd vinen som aperitif eller som en luksuriøs ledsager til fx røget laks eller ost.

Alice Hartmann Cremant Brut

Alice Hartmann Cremant Brut

Alice Hartmann Crémant Brut er en udsøgt crémant fra Luxembourg. Frisk og blomsteragtig i duften. Rig og ren i smagen. Flot krop og elegant finish som fuldendes af de fine bobler. Frisk og læskende cremant med en skøn balance, der kalder på et glas mere. Nyd vinen som aperitif eller som en luksuriøs ledsager til fx røget laks eller ost.

Alice Hartmann Riesling

Alice Hartmann Riesling

“Les Terrasses” er flagskibet hos Alice Hartmann og ikke uden grund. Vinen præsenterer noget af det flotteste i området omkring Mosel. Med en årlig produktion på ca. 3.000 flasker er der ingen kompromisser i fremstillingen. Vinen har en flot gylden farve med grønne reflektioner.

Domaine Alice Hartmann Adigio 2014

Domaine Alice Hartmann Adigio 2014

En eksklusiv hvidvin på 100% chardonnay. Kun 1.000 flasker.

DOMAINE ALICE HARTMANN

Et kendt navn med lang tradition.

 

Vingården Domaine Alice Hartmann ejer nogle af ​​de mest traditionelle Riesling vinmarker i Luxembourg, der dækker et vinområde på 3,5 hektarer.
Igennem flere årtier har Domaine Alice Hartmann ejet hovedparten af de bedste vinmarker i Luxembourg, herunder den nok mest kendte vinmark”koeppchens”, en sydlig skråning med 55 % stigning.
Riesling vinstokkene er mellem 30 og 70 år. Stokkene vokser på meget gamle terrasser med meget lavt udbytte på ca. 40 hektoliter per hektar. Det giver en meget høj koncentration i druerne. Riesling druerne udvælges nøje og høstes varsomt. Det giver meget flotte vine.