top of page
_edited.png

Discover Luxembourg

Vinperler fra Luxembourg

Vi kender alle Riesling vin fra Mosel, men nu skal vi til at kigge over på den anden side af floden - til Luxembourg, hvor de laver fantastisk vin. Men når det nu er så godt, hvorfor ser vi så næsten aldrig vin fra Luxembourg i Danmark. Der er én bestemt grund. Fordi vinbønderne kan sælge stort set alt til lokalbefolkningen - “de drikker det hele selv med stor fornøjelse”.
Vi er stolte af at kunne præsentere Domaine Aly Duhr, Domaine Alice Hartmann og Domaine Viticole Linden-Heinisch i Danmark, tre producenter som har formået at få international anerkendelse for deres vine.

Her listet i alfabetisk orden:

Linden-Heinish_Logo-Haeuser_Schwarz-Grau.jpeg

03

Domaine Viticole Linden-Heinisch

Vingården ved Ehnen Kelterberg med sit eget mikroklima direkte på klippefladen ved bredden af ​​Mosel i Greiveldange Hütte,  med en solbeskinnet sydlig eksponering i sidedalen til Greiveldange og - Ehnen Wousselt, en af ​​de stejleste steder i Luxembourg med en sydøstlig orientering og mere end 60 % hældning, har tillige en smuk udsigt over Mosel.

Siden 2020 er vingården drevet af Domaine Viticole Schumacher-Knepper, svigersønnen til Jean og Nicole, som nu nyder deres pensionisttilværelse efter mere end 50 års arbejde i vingården.

bottom of page