top of page
Casa Boquera Monastrell 2016

Yecla breder sine vinmarker ud i Alicantes bagland i Murcia-provinsen, som ligger i den østlige del af Spanien, langs med Middelhavet. Det er en højslette, og markerne ligger 500-700 meter over havet. Landskabet er kuperet, med lave bjerge og store vidder. Der er typisk fastlandsklima med høje temperaturer om sommeren og altid frostperioder om vinteren. Monastrell er den vigtigste blå drue. Et vinområde i rivende udvikling.

Casa Boquera

Vingård med ambitioner

 

Det norske ægtepar Kathrine og Harald Schalde har skabt en lækker luksus vin-oase i den spanske by Yecla. De har realiseret en livsdrøm om at lave vin og drive luksushotel med Casa Boquera. Og ambitionerne er store.
Fran Martinez som er chefkok har igennem de seneste 5 år haft en Michelin stjerne. Han har blandt andet erfaring fra El Bulli og Martin Berasategui og er kendt for sin brug af lokale råvarer og for sin enestående teknik og kreativitet.
Selve vingården blev opført i foråret 2016, og vinmageren var dybt involveret i hele processen for at sikre de mest optimale forhold for vinproduktion.
Alle vine produceres økologisk. 

bottom of page